Colofon

Het Deusone Internet Portaal

Het Deusone Internet Portaal is een realisatie van de Stichting Nieuwskrant Deusone.

Nadat Deusone gedurende ruim 44 jaar als papieren tweewekelijks nieuwsblad is verschenen is met ingang van maart 2013 de overgang naar een elektronisch internetportaal gerealiseerd.

Bestuur Deusone:

Voorzitter: Gerard van Nunen
Penningmeester: Bart Kuijpers
Lid: Karien Jansen

Redactie Deusone:

Gerard van Nunen, hoofdredacteur (013 - 504 2756), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Karien Janssen, beheerder postbus (013 - 504 1542), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jos v.d. Schoot, redacteur (013 - 504 1524),
Mart Gosens, redacteur (013 -504 1906).
Wim Oerlemans, corrector (013 - 504 1733),
Astrid Hennissen, corrector (013 –504 1873).

De gebruikers of bezoekers van het Deusone Internet Portaal

De gebruikers of bezoekers hebben gratis toegang tot alle informatie op het portaal. Aangezien het om een internet portaal gaat kan de informatie wereldwijd worden geraadpleegd door middel van een computer, in de vorm van een desktop, laptop, tablet of intelligente telefoon.

Aanleveren berichten

Kopij kan op elk moment bij voorkeur elektronisch worden aangeleverd via de postbus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kopij op een elektronische gegevensdrager (CD, DVD, USB stick) of op papier kan worden afgegeven bij een van de redactieleden. Voor details zie onder "Aanleveren berichten"

Plaatsen van een advertentie

Het Deusone Internet Portaal biedt de mopgelijkheid om commerciële uitingen in de vorm van banners (bedrijfslogo's) op te nemen. Zo'n banner verwijst dan naar de website van degene die de banner laat plaatsen. Een banner kan op verschillende plaatsen op het portaal worden geplaatst. Het plaatsen van een banner gebeurt voor een kalenderjaar en is tegen betaling. De kosten hangen af van de gekozen plaatsingsoptie(s). Voor details zie onder "Plaatsen advertenties".

Voorwaarden voor plaatsing

De redactie behoudt zich het recht voor om plaatsing van een bijdrage te weigeren. Dat zal het geval zijn wanneer een bijdrage gedeelten bevat die kwetsend voor anderen kunnen zijn, of als sprake is van discriminerende uitingen, inbreuk op iemand's privacy, aperte onwaarheden, of beschadiging van persoonlijke of zakelijke belangen (tenzij het algemeen belang in het geding is).

Twitter #diessen